parallax background

De Kerstroos

Het Grieg Pianoduo speelt Edvard Grieg
22 november 2018
Rhapsody & Co.
10 juli 2019
Het Grieg Pianoduo speelt Edvard Grieg
22 november 2018
Rhapsody & Co.
10 juli 2019
 

CONCERT VOORSTELLING

Een sfeervol kerstprogramma met pianomuziek verweven in een kerstvertelling is een mooie aanwinst in uw kamermuziek-serie! Het Grieg Pianoduo brengt het prachtige kerstverhaal  “De Legende van de Kerstroos” van de beroemde Zweedse schrijfster Selma Lagerlöf muzikaal tot leven met pianomuziek van Edvard Grieg. Lagerlöf en Grieg komen intens in hun Scandinavische sfeer en gemoedstoestand tot hun recht in deze voorstelling waarin de pianomuziek van Edvard Grieg in uitstekende handen is van het Grieg Pianoduo! Beide pianisten treden in de concertvoorstelling op als verteller, pianist en zelfs even als acteur.